Best i test Aftersun

Etter en lang dag ute i solen passer det perfekt å smøre inn kroppen med aftersun. Det vil hjelpe deg med å bevare brunfargen, samt at den roer ned og avkjøler huden. Velg gjerne en aftersun med fuktighetsgivende ingredienser slik at du bevarer huden myk og sunn.

For å få best mulig effekt av aftersun, bør du påføre den umiddelbart etter at du har vært ute i solen. Start med å ta en god dusj slik at du fjerne solkrem, saltvann, klor og svette, som kan ha samlet seg på huden i løpet av dagen.

Vi har tatt en kikk på noen av de mest populære aftersun kremene slik at det skal bli enklere å finne den varianten som passer best for deg og din hud.

1. Biotherm Oligo -Vår favoritt

Annonselenke

Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Aftersun er en fuktighetsgivende aftersun som kan brukes på hele kroppen og i ansiktet. Biotherm Aftersun har en behagelig duft, er drøy og smitter ikke av på tøyet. Den tørker raskt inn og er enkel å påføre.

Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Aftersun gir godt med fukt og roer ned huden etter en dag i solen. Den inneholder vitamin- E og plankton-ekstrakt som gir huden næring samtidig som den gjør huden myk og behagelig. Her får du også en aftersun som sørger for å sette i gang cellefornyelsen. Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Aftersun kan brukes av alle hudtyoer.

Annonselenke

2. Australian Gold- Aftersun med pleiende ingredienser

Annonselenke

Soothing Aloe After Sun Gel sørger for å både berolige huden og gi den godt med fukt etter en lang dag i solen. Denne letter også ubehaget i huden hvis du har vært uheldig og blitt solbrent.

Soothing Aloe After Sun Gel trekker fort inn i huden uten at den føles klissete. Den er pakket med næringsstoffer som vitamin E og C, samt grønn te som beskytter mot frie radikaler samtidig som den bidrar til å redusere fine linjer og rynker.

Soothing Aloe After Sun Gel er drøy i bruk, lukter av sitrus og gjør huden myk. Kan brukes på hele kroppen.

Annonselenke

3. Piz Buin aftersun- Beste pris aftersun

Annonselenke

Piz Buin Aftersun har en god pris og er enkel å påføre. Flasken fungere som en spray som gjør at du ikke får aftersun på hendene. Den beroliger huden og gjenoppretter den naturlige fuktighetsbalansen etter en lang dag i solen.

Ved å bruker aftersun bidrar du til å forhindre at huden flasser og du får en mer varig brunfarge. Piz Buin Aftersun trekker raskt inn i huden og gir godt med fukt uten at huden føles fet eller klissete.

Piz Buin Aftersun har en svak duft og kan brukes på hele kroppen. Vær litt forsiktig ved øyepartiet da den kan svi hvis den kommer i kontakt med øynene.

Annonselenke

Bruk av aftersun

Bruk av aftersun er viktig for å ta vare på huden etter å ha blitt eksponert for solen,  Når huden utsettes for sollys, kan den bli tørr, irritert og noen ganger solbrent. Aftersun-produkter er utviklet for å lindre, kjøle og reparere huden, og hjelper til med å opprettholde riktig balanse etter en dag ute i solen.

Fuktighetsgivende ingredienser

Når du velger en aftersun, er det viktig å se etter produkter som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som aloe vera, glyserin og naturlige oljer. Aloe vera er spesielt kjent for sine beroligende egenskaper og kan bidra til å redusere rødhet og betennelse forårsaket av solens UV-stråler. Glyserin og naturlige oljer hjelper med å binde fuktigheten til huden, og forhindrer dermed at den blir tørr og flassende.

Påføring av aftersun

For å få best mulig effekt av aftersun, bør du påføre den umiddelbart etter at du har vært ute i solen. Det er viktig å dusje først for å fjerne solkrem, saltvann, klor og svette, som kan ha samlet seg på huden i løpet av dagen. Når huden er ren og tørr, påfør et sjenerøst lag med aftersun på de utsatte områdene. Masser produktet forsiktig inn i huden til det er helt absorbert.

Hva bør en god aftersun inneholde?

Aftersun-produkter med antioksidanter kan være særlig gunstige. Antioksidanter som vitamin E og C bidrar til å bekjempe frie radikaler, som kan skade hudceller og akselerere aldringsprosessen. Ved å bruke en aftersun med disse ingrediensene, kan du hjelpe huden din å komme seg raskere etter solskader og bevare et ungdommelig utseende.

En annen fordel med aftersun er dens kjølende effekt. Mange aftersun-produkter er formulert med ingredienser som mentol eller kamfer, som gir en umiddelbar følelse av avkjøling på huden. Dette kan være spesielt beroligende for huden som føles varm og stram etter en dag i solen. Ved å kjøle ned huden, kan du også redusere risikoen for hevelse og videre irritasjon.

Bevar brunfargen med aftersun

Bruk av aftersun er også viktig for å forlenge brunfargen. Fuktig hud holder bedre på brunfargen, mens tørr hud flasser og mister fargen raskere. Ved å bruke aftersun regelmessig, kan du opprettholde en jevn og fin brunfarge over lengre tid.

Husk solkrem

Det er også viktig å merke seg at selv om aftersun-produkter kan hjelpe med å lindre og reparere huden etter soling, erstatter de ikke behovet for solbeskyttelse. Det er alltid viktig å bruke en bredspektret solkrem med høy SPF når du er ute i solen, for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler og forhindre solskader.

Aftersun er en essensiell del av etterpleien for huden etter soling. Ved å velge riktige produkter og bruke dem riktig, kan du lindre solbrenthet, fukte og reparere huden, samt forlenge brunfargen.

Siste innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *