Best i test krølltang

 

Det hjelper lite med flotte negler eller et pent antrekk hvis ikke håret også ser bra ut, og med en krølltang kan du få de fineste krøllene. Enten du vil ha myke bølger eller skikkelige krøller er en skikkelig krølltang et populært verktøy slik at du kan fikse håret til både hverdags og fest.

Vi har tatt en kikk på tre av de beste krølltengene som lager ulike krøller, slik at det skal bli enklere for deg å finne den krølltangen som passer best for deg.

[/col] [/row]

1. Curlstyler Ceramic Waver-Vår favoritt for bølger

Annonselenke

Drømmer du om krøller så er det kanskje myke krøller du bør gå for. Tar du en runde på sosiale meder vil du fort se at det er krølltenger som lager store, myke krøller som er i vinden om dagen. Denne krølltangen fra Cera gjør akkurat det den lover.

Curlstyler Ceramic Triple-Barrel Waver fungerer ved at du plasserer krølltangen over en del av håret. Du begynner mot hårfestet og jobber deg ned mot tuppene. Med denne får du herlige bølger. Du kan justere varmen slik at den passer best til ditt hår.

Curlstyler har keramiske plater som sørger for at resultatet blir både jevnt og glansfullt. Den passer til alle hårtyper og er enkel å bruke. Den føles lett i hånden slik at du ikke blir mer sliten i hverken hånden eller armene enn nødvendig.

Curlstyler varmes opp raskt og holder temperaturen stabil gjennom jobben. Den blir faktisk varm på kun 20 sekunder, perfekt for deg som har dårlig tid. Du kan velge mellom temperaturer på 120 til 210 grader, samt at den kommer med en ledning på hele 3 meter.

Annonselenke

2. Wylera- Trådløs krølltang

Annonselenke

Denne flotte Wylera DreamWave krølltangen har et flott og ergonomisk design i rosegull og imponerer de fleste, spesielt siden den er trådløs. Den trådløse funksjonen gir deg en større frihet når du skal krølle håret og den er perfekt å ta med på reise. Den er liten og kompakt, men gjør virkelig jobben sin fullt ut.

Wylera DreamWave er utstyrt med en keramisk overflate som sørger for en jevn varmefordeling i tillegg til at den hindrer brusete hår. Med denne krølltangen får du silkemyke bølger eller krøller og du kan selv bestemme hvilken retning krøllene skal ha. Krølltangen holder godt varmen og er klar til bruk på etter kun 30 sekunder.

Wylera DreamWave har fått mange gode tilbakemeldinger og har fire stjerner hos Blivakker. Det eneste noen brukere har å utsette på den er pipelyden den lager mens håret krølles.

Annonselenke

3. BaByliss Curling Wand

Annonselenke

Med BaByliss Curling Wand får du flotte og definerte krøller på et øyeblikk. Den er enkel å bruke og har seks digitale varmeinnstillinger slik at du kan velge temperatur helt opp til 210 grader. Vil du ha myke krøller bruker du lav varme og for spretne krøller kan du bruke sterkere varmere.

BaByliss Curling Wand er en liten 10 mm krøllstav hvor du vikler håret rundt sylinderen for å raskt få flotte krøller. Du kan bruke denne til både mellomlangt og langt hår.

BaByliss Curling Wand har kvartskeramisk overflate som gir god varmefordeling. Den har en ekstra lang sylinder som gjør den perfekt også til langt hår. BaByliss Curling Wand slår seg av automatisk og har en svingbar kabel på 2,5 meter slik at du kan stå foran speilet på badet å krølle håret.

Krølltangen fra BaByliss Curling Wand  kommer med hele tre års garanti, varmes opp raskt og er lett å både bruke og holde. Husk å bruke heat protection slik at du tar best vare på håret ditt. BaByliss Curling Wand har hele fem stjerner hos blivakker og kundene melder om flotte krøller som er enkle å få til.

Annonselenke

Hvordan virker en krølltang?

En krølltang fungerer ved å varme opp og forme håret rundt en sylinder, en børste eller ved hjelp av et lukket apparat som gir krøller ved hjelp av varme. Når håret er plassert rundt krølltangen, varmes det opp og holdes på plass i noen sekunder før det slippes for å avsløre krøllene. Krølltenger kommer i ulike størrelser, fra tynne sylindere som gir små, stramme krøller til tykkere sylindere som skaper løsere, mer bølgete krøller eller ved hjelp av børster med varme. Du kan også finne krølltenger med forskjellige materialer som keramikk, turmalin eller titan, som alle har sine egne fordeler når det gjelder varmefordeling og beskyttelse av håret.

Hvordan bruke en krølltang

Det kan kreve litt trening å bruke en krølltang og hvor vanskelig du synes det er å bruke en kommer litt an på hva slags krølltang du velger. Om du synes det er vanskelig kan du trøste deg med at med litt trening så kommer teknikken etter hvert.

Start med å sørge for at håret ditt er helt tørt før du setter i gang. Påfør en varmebeskyttende spray for å beskytte håret mot varmeskader.

Del håret inn i mindre seksjoner. Slik blir håret enklere å jobbe med. Fest de øvrige seksjonene opp og bort fra ansiktet ditt, gjerne med hårklemmer.

Slå på krølltangen og varm den opp til ønsket temperatur. Velg en lavere temperatur for fint eller skadet hår og en høyere temperatur for tykkere hår.

Ta en liten seksjon av håret og plasser krølltangen ved roten. Vri håret rundt sylinderen, og hold det i noen sekunder før du slipper. Gjenta denne prosessen med hver seksjon av håret til du har oppnådd ønsket stil. Bruker du en krølltang uten sylinder følger du bruksanvisningen.

Når hele håret er ferdig krøllet, kan du bruke fingrene eller en børste til å style og forme krøllene etter ønske. Avslutt med en lett hårspray for å holde frisyren på plass.

Dette bør du tenke på

Du bør ha litt god tid når du skal krølle håret, så planlegg godt hvis du skal krølle håret før et selskap eller en fest. Husk at håret må være helt tørt så sant du ikke bruker en børste med føneeffekt til å lage krøllene. Smør deg med en liten dose tålmodighet og jobb med små seksjoner av gangen.

Vil du ha krøller som ser naturlige ut kan du med fordel krølle håret i forskjellige retninger. Husk å bruke varmespray for å beskytte håret og avslutt med en god hårspray.

Vil du ha løse og krøller med volum kan du dra fingrene gjennom håret etter de er ferdig krøllet. La krøllene bli kalde før du styler dem.

Med en god krølltang og litt øvelse kan du skape vakre, elegante krøller som vil få deg til å skinne hvor enn du går. Bruker du extensions bør du forsikre deg om at de tåler varmen fra en krølltang. Gjør et forsøk på et lite stykke hår før du setter i gang med hele prosessen.

Slik tar du best vare på huden din gjennom sommeren

Sommeren er en fantastisk tid hvor vi elsker å oppholde oss utendørs i solen, men [...]

Les Mer
Sommerens beste parfyme for dame

  Parfymen vi bruker er med på å si litt om hvem vi er. Sprudlende, [...]

Les Mer
Best i test solkrem

  Solkrem er en viktig del av hudpleierutinen din, spesielt i sommermånedene. Solens UV-stråler kan [...]

Les Mer
Gå deg slank- Slik lykkes du

Det er mange som gjerne vil ned i vekt og holde seg i form, og [...]

Les Mer
Slik bevarer du brunfargen

Endelig har vi lysere netter og lengre dager i tillegg til sol og varme. Mange [...]

Les Mer
Slik får du feilfri brunfarge med selvbruning

Mange av oss vet at det å utsette huden vår for overdreven soling kan gi [...]

Les Mer
Derfor har menstruasjonskopp blitt så populært

Å ta vare på helsen vår og miljøet har blitt stadig viktigere, og dette gjelder [...]

Les Mer
Best i test selvbruning

  Drømmer du om den perfekte solkyssede gløden året rundt, men ønsker å unngå skadelige [...]

Les Mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *