Best i test selvbruning

 

Drømmer du om den perfekte solkyssede gløden året rundt, men ønsker å unngå skadelige UV-stråler? Da er selvbruning din beste venn! Med dagens avanserte selvbruningsprodukter kan du oppnå en naturlig og jevn brunfarge uten å utsette huden din for solens skadelige stråler.

Med selvbruning kan du glede deg over en vakker solbrun hud hele året uten å skade huden i solarium. Mange bruker også selvbruning på sommeren, gjerne før man kan slikke sol på strendene. Bruker du selvbruning jevnlig kan du også minimere tiden du bruker i solen og skåne deg selv for raskt aldrende hud og skadelige uv-stråler.

Vi har tatt en kikk på noen av de mest populære selvbruningskremene og gått gjennom fordeler og ulemper slik at du slipper å lete etter den perfekte selvbruningen.

[/col] [/row]

1. Bondi Sands Glo -Vår favoritt

Annonselenke

Bondi Sands Glo har raskt blitt en stor favoritt blant alle som ønsker seg en flott brunfarge uten å måtte oppholde seg i solen. Her får du en selvbruning i flere farger og passer for alle som ønsker seg en kledelig brunfarge på et øyeblikk.

Bondi Sands Glo selvbruningskrem smitter ikke av på klærne, men sørg for at den har tørket skikkelig før du tar på deg tøyet igjen. Den føles lett på huden og er enkel å påføre. Du kan bruke selvbruningen fra Bondi på både kroppen og i ansiktet, og den vaskes lett av med såpe og vann.

Bondi Sands er inspirert av sjøen og solen ved Australias mest ikoniske strand, Bondi Beach. Med denne selvbruningen er den ultimate brunfargen tilgjengelig for alle, uavhengig av om du er mørk eller lys. Fargen holder i tillegg lenge og ser fantastisk ut.

Annonselenke

2. Glöd Sophie Elise- Populær selvbruning til ansiktet

Annonselenke

Glöd self tan drops fra Sophie Elise er selvbruningsdråper som du bruker sammen med dag-eller nattkremen din. Dråpene vil gradvis utvikle en naturlig glød uten at du trenger å sitte i solen. Self tanning drops brukes i ansiktet og kan fint brukes som en del av hudpleierutinen din.

Du kan også bruke denne selvbruningen til hendene om du ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å blande inn noen få dråper med self tan drops i håndkremen og deretter massere blandingen godt inn i hendene. Bruk en fuktig klut for å fjerne fargen inne i hendene.

Annonselenke

3. Set Sun Spray – Den populære selvbruningen

Annonselenke

Det er ikke uten grunn at Set sun spray har blitt så populær den siste tiden. Denne selvbruningen gir en umiddelbar farge og en følelse av sommer året rundt. Den passer til alle hudtyper, uavhengig av om du er lys eller mørk. Denne kan også brukes av deg som har sensetiv hud.

Set sun spray tørker raskt og smitter ikke av på tøyet ditt. Den er drøy i bruk og enkel å påføre. I tillegg er den fri for all lukt slik at du slipper den litt karakteristiske lukten som selvbruning er så kjent for.

Du kan bruke selvbruningen så ofte du vil og fargen vil bli sterkere og sterkere for hver gang. Fargen holder i rundt syv dager. Det beste med selvbruningen fra Set sun spray er at fargen ikke etterlater seg skjolder, noe som sørger for den perfekte brunfargen.

Annonselenke

Velg riktig selvbruning

Det finnes et bredt utvalg av selvbruningsprodukter på markedet, fra lotions og mousses til sprayer og geleer. Velg et produkt som passer din hudtype. Sørg for å velge en selvbruning som er enkel å påføre og som gir god kontroll over fargen. I tillegg bør den ikke smitte av på tøyet ditt og den bør tørke raskt.

Før du smører på selvbruning

Før du smører deg med selvbruning er det viktig å forberede huden din for best mulig resultat. Start med å eksfoliere huden grundig for å fjerne døde hudceller. Dette vil bidra til å sikre en jevn påføring av selvbruningsproduktet og forhindre ujevnheter. Etter eksfoliering, fukt huden godt for å unngå at selvbruningsproduktet samler seg på tørre områder.

Påføringsteknikk

Når du skal påføre selvbruning bør du bruke en applikatorhanske eller en påføringsvott for å forhindre misfarging av hendene. Påfør produktet jevnt over huden i sirkulære bevegelser.

Start med å påføre produktet på de større områdene som armer, ben og mage, og arbeid deg deretter nedover mot føttene og oppover mot brystet. Vær spesielt nøye rundt albuer, knær og ankler, da disse områdene har en tendens til å absorbere mer produkt og kan bli mørkere.

Vær tålmodig

Selvbruning krever litt tålmodighet. Etter påføring, la produktet tørke helt før du kler på deg eller legger deg ned. Unngå å dusje eller svette i minst 6-8 timer etter påføring for å sikre at fargen utvikler seg jevnt. Når tiden er gått, kan du dusje forsiktig for å fjerne eventuelle overskytende rester av selvbruningen.

Vedlikehold

For å opprettholde din solbrune glød, er det viktig å fukte huden daglig og unngå lange opphold i vann. Bruk en fuktighetskrem med selvbruningsmiddel for å forlenge fargen, og unngå bruk av grove skrubber som kan fjerne fargen raskere. Påfør gjerne et nytt lag med selvbruning hver 3-4 dag for å opprettholde intensiteten i fargen.

Husk alltid å beskytte huden din mot solen ved å bruke solkrem, selv når du har påført selvbruning. Nyt din sunne og strålende hud, uten bekymring for skadelige solskader!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *