Best i test setting spray

Best i test setting spray

Det er ingen tvil om at setting spray for mange virkelig er et «must have» i den daglige sminekrutinen. En Setting spray skal sørge for at sminken sitter som støpt gjennom hele dagen, og gjerne gjennom en treningsøkt også.

Det finnes en mengde med setting sprays å velge mellom, og det kan føles vanskelig å finne den beste. Vi har derfor tatt en kikk på tre setting sprayer som har gått sin seiersgang på sosiale medier og sjekket ut hvilke som er verdt å investere i.

Siden vi ikke har Seporia et det par varianter vi ikke får testet ut, men som vi vet er veldig populære, og det er setting spray fra Charlotte Thilbury og setting sprayen til One Size,

1. Nyx Setting Spray-Vår favoritt

Annonselenke

Setting sprayen fra NYX har gått sin seiersgang på sosiale medier og det er ikke uten grunn. Den har en overkommelig pris og sørger for at make-upen sitter hele dagen. Sprayen er enkel å påføre ved hjelp av pumpeflasken og den legger seg godt på ansiktet uten å føles klissete eller seig. NYX setting spray kommer i to varianter; Matte Shine Free eller Dewy Fresh Glow. Dermed kan du velge den som passer best til deg, enten du vil ha et glødende eller matt utseende.

NYX setting spray er enkel å bruke og alt du trenger å gjøre er å holde flasken 10-15 cm fra ansiktet og spraye jevnt over det hele. La sprayen lufttørke for best resultat. Tar du på for mye kan du tørke av overskuddet ved å trykke en serviett eller annet mykt papir forsiktig mot ansiktet.

NYX har gjennom en lengre periode blitt et svært populært amerikansk merke innen sminke og hudpleie. Dette er et merke som ligger i nederste sjikte når det kommer til pris, men helt uten å gå på kompromiss med kvalitet og effekt.

Annonselenke

2. MAC Cosmetics- Populær setting spray

Annonselenke

Setting sprayen fra MAC Cosmetics FIX+ Stay er setting spray som høster gode tilbakemeldinger fra brukere over hele verden. Dette er en herlig setting spray som lover å holde make-upen på plass i hele 16 timer. I tillegg er den fylt med en mengde pleiende ingredienser som gjør underverker for huden din.

MAC Cosmetic er fuktighetsgivende, pleier huden og beskytter mot forurensning og blått lys fra skjermer. Den er uten alkohol og pakket med gode antioksidanter som huden din setter pris på. Siden denne settingen sprayen er uten alkohol bruker den filmdannede partikler til å låse sminken, helt uten at den føles tung.

Mange gode tilbakemeldinger og uten lukt av parfyme, samt at make-upen sitter hele dagen er dette en setting spray du bør ta en ekstra kikk på. Eneste ulempen med MAC Cosmetics FIX+ Stay er at den er relativt kostbar, men skal vi tro alle fornøyde brukere så er den verdt pengene.

Annonselenke

3. LÓreal Paris – Den virale hitten

Annonselenke

L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist er en av settingsprayene som har gått viralt på sosiale medier og høster lovord fra brukere fra nær og fjern. Enda den har blitt voldsomt populær har den litt blandede tilbakemeldinger. Den er enten elsket eller hatet.

L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist lover å holde sminken på plass i hele 36 timer, også når du blir svett eller varm. Den smitter ikke av på tøyet og skal føles lett på huden og gi en silkemyk finish.

En kjapp kikk på tilbakemeldingene som denne setting sprayen har fått kan vise til veldig varierende opplevelser. Mange mener det er den aller beste setting sprayen, mens andre mener den er litt seig og lukter av parfyme. Tross det, melder de fleste om at den virkelig holder sminken på plass, og det er jo det vi alle er ute etter.

Annonselenke

Få sminken til å sitte hele dagen med Setting Spray

Er du lei av sminke som smitter av på tøyet eller som ikke holder gjennom dagen? Da er det på tide å investere i en setting spray. Du får dem i flere ulike varianter og du kan velge mellom setting spray med matt eller glowy effekt. En setting spray kan også hjelpe til med å gi huden din en ekstra boost av fuktighet og bidra til å kontrollere oljete hud.

Hva er Setting Spray?

Setting spray, også kjent som makeup setting spray eller fixing spray, er en spray som påføres etter at du har lagt sminken. Den er designet for å bidra til å forlenge holdbarheten til sminken. Setting spray fungerer ved å danne et beskyttende lag over make-upen, slik at den låser alt på plass.

Hvordan Bruker du Setting Spray?

Å bruke setting spray er en enkel prosess. Etter at du har lagt make-upen holder du setting spray-flasken omtrent 15-20 centimeter fra ansiktet og sprayer jevnt over. Du kan også gjøre et par sprøyter i en «X» og «T» form for å sikre at hele ansiktet blir dekket. La sprayen tørke naturlig,

Fordelene med Setting Spray?

En setting spray har faktisk flere fordeler enn kun å holde make-upen på plass. Den bidrar til å forlenge holdbarheten til sminken, noe som betyr at du kan nyte en feilfri look hele dagen eller kvelden.

Mange setting sprays inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre eller glyserin, som hjelper til med å holde huden hydrert og frisk gjennom dagen.

Du får også setting sprays med oljekontrollerende egenskaper som kan bidra til å redusere glans og olje på huden, noe som er spesielt nyttig for deg med fet eller kombinasjonshud.

Ved å danne et beskyttende lag over sminken, kan setting spray bidra til å forhindre at sminke overføres til klær, telefoner eller andre overflater gjennom dagen.

Hvilken Setting Spray passer for deg?

Hvilken setting spray som passer for deg avhenger av om du ønsker en matt eller glowy finish, samt hva slags hudtype du har. Har du sensitiv hud bør du velge en setting spray som ikke inneholder parfyme eller alkohol.

Uansett hva slags hud du har bør du sørge for å legge til en setting spray i sminkerutinen din. Da får du en sminke som holder hele dagen, uten å smitte av på tøyet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *