Kvikk fiks for poser under øynene- Bli kvitt hevelse på 20 minutter

Snabbfix för påsar under ögonen

Å våkne med poser under øynene kan fort få oss til å føle oss gamle, men bekymre deg ikke. Det finnes enkle metoder for å redusere hevelsene på kun 20 minutter. Her er en guide til hvordan du kjapt og enkelt kan få tilbake ditt friske blikk og stramme hud. 

1. Kalde skjeer

Legg to skjeer i kjøleskapet i noen timer. Ha dem deretter over øynene i noen minutter. Den kalde temperaturen kan hjelpe til å stramme huden og redusere hevelsen.

2. Eye-patches

Det finne eye-pathes på markedet som inneholder ingredienser som koffein, hyaluronsyre, og andre ingredienser som er bra for huden. De kan hjelpe til med å redusere hevelse og mørke ringer i løpet av kort tid. 

3. Koffein

Bruk en øyekrem som inneholder koffein. Koffein kan hjelpe til med å trekke sammen blodårene og redusere hevelse under øynene. 

4. Aloe Vera

Denne naturlige ingrediensen har beroligende og antiflamatoriske egenskaper som kan redusere hevelse og rødhet under øynene.

5. Potetskiver

Del en potet i tynne skiver og legg dem over øynene i cirka 15 minutter. Det naturlige enzymet i potetene kan hjelpe til med å redusere hevelsen. 

6. Poser med grønn te

La to poser med grønn te trekke i varmt vann i noen minutter. Kjøl dem ned og plasser over øynene i 15-20 minutter. Antiokisdantene som finnes i grønn te kan hjelpe til mot hevelse og stramme opp huden. 

7. Masser forsiktig

Bruk fingertuppene til å forsiktig massere området under øynene. Dette kan hjelpe til med å bedre blodsirkulasjonen og redusere væskeansamling.

8. Hold hodet høyt

Når du sover, prøv å ha en ekstra pute under hodet for å forhindre væskeansamling under øynene.

Selv om disse metodene kan være effektive for å raskt og enkelt redusere poser under øynene er det viktig å huske at en sunn livsstil, god søvn og et balansert kosthold har mye å si for å forebygge problemet. Hvis du ofte opplever å få hevelse under øynene kan det være lurt å rådføre deg med en hudlege eller en annen spesialist for å se nærmere på problemet, og eventuelt få råd om en langsiktig behandling. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *